Refund Policy

Refund Policy

Niet goed, geld terug:

Als je niet tevreden bent over het door jou aangeschafte product, kun je het binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat, voorzien van alle labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikerssporen bevatten*. 

Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

De kosten voor het retourneren zijn voor de koper. De retour zending dient altijd voorzien te zijn van een Track & Trace-code & een retourformulier.  De verzender is hiervoor verantwoordelijk.

Klik hier om het retourformulier te downloaden

Wanneer wij het door jou geretourneerde artikel of artikelen hebben ontvangen, en het daarbij horende retourformulier, zullen wij het bedrag binnen 5 werkdagen naar jouw rekening overmaken. 

Wanneer wij een retour ontvangen zonder retour formulier, kunnen wij deze niet verwerken.

U kunt uw retour sturen naar het volgende adres:

Nederland
John Blankensteinstraat 176
1095MB Amsterdam 

*Uitgesloten van retournering: Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken, of producten die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn. Wij maken deze producten kenbaar op de product beschrijving als zijnde ''hygiëne product''.